mandag 25. mai 2009

GAAA-along LAPP nr.5


Ja, da var lappen for mai måned ferdig c",) Den er designet av Marian Tabler fra Cincinnati. Denne lappen ble litt større enn de andre, men det går seg vel til når den skal monteres tenker jeg . Den var ikke vanskelig å strikke og jeg skjønner mere og mere av engelske mønster.

Photobucket

fredag 22. mai 2009

LUE og SKJERF

Jeg har fått nytt hode,veldig kjekt å ha c",)
Dermed måtte jeg jo strikke Look alike lua fra VM 2009 Lille Rosin og slippopp skjerf . Veldig lettvint å strikke begge deler.Strikket dem i rosa Safirgarn fra Europris og brukte 4 nøster.

tirsdag 19. mai 2009

SYKURS på PROJO


Ja , da har jeg fått ferdig kurs nr.3 på PROJO. Denne gangen lager vi en sypose. Denne type pose kan man sy i alle str. Alt fra små smykkeposer til gymtøyposer.Veldig smart og lett å lage c",)

søndag 17. mai 2009

LITT av HVERT

Ja da har jeg fått lagd et par kluter og en nålepute i helga. Og jeg har kjøpt nye strikkepinner c",)Harmony Wood en rundpinne og strømpepinner. De var helt toppers å strikke med så jeg skal nok kjøpe flere ja.

fredag 15. mai 2009

BUNAD og 17.MAI

Ja, da har jeg hengt ut bunaden til min datter,skjorta er til vask og sølvet må pusses litt.Hun kommer og henter utstyret i kveld.Jeg sydde denne til hennes konfirmasjon for 7 år siden.Hun kunne velge mellom øst-Telemark eller Vestfold bunaden. Hun ville, som dere ser,ha øst-Telemark. Bestemoren hennes er fra Bø i Telemark og jeg synes det er en flott bunad, og moro med noe annet enn Vestfoldbunaden.
Ønsker alle en riktig fin 17.mai og gratulerer med dagen.


torsdag 14. mai 2009

GARN , GARN og GARN


Har vært å shoppa litt garn på salg, veldig moro. Rødt,lilla,og offwhite. 40% på endel garn fra GARNSTUDIO.Må nok en tur til før mai er over c",) Driver å bygger opp garnlageret mitt.

lørdag 9. mai 2009

MOTORSYKKEL

Ja, da har jeg solgt motorsykkelen min. Den blir ikke brukt lenger av verken meg eller min mann. Da kan man jo egentlig bare selge den. Vet at jeg ikke skal kjøre noe mer MC, men det var moro så lenge det varte.



Har vært veldig fornøyd med denne typen sykkel YAMAHA VIRAGO. Behagelig å kjøre ,flott lyd og kort vei ned til bakken.
c",)

mandag 4. mai 2009

SAKSEETUI og en DUPPEDINGS

Her er mitt sakseetui som vi lager på PROJO forum.


Laget et lite etui til handlevognmynten min i Japansk Bretteteknikk.Lettere å ha den på nøkkelknippe enn i lommeboka.Den ble jommen liten, men søt c",)







søndag 3. mai 2009

VESKE i JAPANSK BRETTETEKNIKK


Jeg leita etter noe stoff i en skuff på syrommet da denne veska dukket opp c",)Den ble laget for at den passa så bra til OLABUKSER. Den er laget av 11 lapper med Olastoff i midten og bomull rundt. Det er litt tyngre å sy for hånd på Olastoff.Men det er ikke umulig.
Jeg synes den passet ypperlig til klutestrikking som jeg har fått litt dilla på.Har gitt bort en limegrønn og lilla, så da holder jeg på med klut nr.7. Det blir sikkert flere.